Po Wt Śr Cz Pt So Nd
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

WARSZTATY KULINARNE - KUCHNIA WEGAŃSKA 2

Roślinna, zdrowa kuchnia wcale nie jest taka trudna, jak wszystkim się wydaje!
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty kuchni wegańskiej. Ina Rybarczyk udowodni, że w  swojej kuchni z łatwością możesz wyczarować pyszne, pełne smaku i wartości odżywczych posiłki, które z pewnością pokocha Twoja rodzina. Przepisy nie zawierają glutenu, nabiału i rafinowanego cukru. Może się jednak zdarzyć, że jakiś produkt używany na warsztatach będzie zawierał śladowe ilości glutenu.

Wraz z Iną Rybarczyk przygotujemy:
Paszteciki z bobu z suszonymi pomidorami i słonecznikiem
Komosę ryżową z brokułem, awokado i sezamem na orientalny sposób
Pieczone kotleciki z ciecierzycy i batata z sezamowym sosem z nerkowców
Kopytka z buraków z pietruszkowym pesto i wegańskim parmezanem
Pizzę z ciecierzycy z hummusem i bakłażanem
Czekoladową tartę z kaszy gryczanej z truskawkami

Ina Rybarczyk - autorka bloga truetastehunters.com. Pasjonatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru. Na swoim blogu pokazuje, że zdrowie i smak mogą iść ze sobą w parze, a zdrowe słodycze istnieją i wcale nie tak trudno je przygotować. Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi. Na swoich warsztatach zapewnia pełne zdrowia, pyszne jedzenie oraz cudowną i ciepłą atmosferę.

Termin warsztatów:
11 lipca (wtorek) godz. 18:00 - 20:30
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona. 

 

© SPOT 2008. Site designed by: Adam Żebrowski. Site developed by: Odd Web Things. Photos: Małgorzata Opala