Po Wt Śr Cz Pt So Nd
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

WARSZTATY KULINARNE - KUCHNIA WEGAŃSKA 3

Roślinna, zdrowa kuchnia wcale nie jest taka trudna, jak wszystkim się wydaje!
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty kuchni wegańskiej. Ina Rybarczyk udowodni, że w  swojej kuchni z łatwością możesz wyczarować pyszne, pełne smaku i wartości odżywczych posiłki, które z pewnością pokocha Twoja rodzina. Przepisy nie zawierają glutenu, nabiału i rafinowanego cukru. Może się jednak zdarzyć, że jakiś produkt używany na warsztatach będzie zawierał śladowe ilości glutenu.

Wraz z Iną Rybarczyk przygotujemy:
Chlebki z nasion ze smalcem z fasoli
Bliny gryczane ze śmietanowym sosem z pieczarkowym
Pizzę z kaszy jaglanej, z awokado i smażonymi pomidorkami koktajlowymi
Papryki faszerowane kaszą jaglaną z warzywami pod roślinnym serem
Jaglaną tartę czekoladowo-orzechową z kawą
Ciasto gruszkowe z masłem orzechowym

Ina Rybarczyk - autorka bloga truetastehunters.com. Pasjonatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru. Na swoim blogu pokazuje, że zdrowie i smak mogą iść ze sobą w parze, a zdrowe słodycze istnieją i wcale nie tak trudno je przygotować. Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi. Na swoich warsztatach zapewnia pełne zdrowia, pyszne jedzenie oraz cudowną i ciepłą atmosferę.

Termin warsztatów:
16 listopada (czwartek) godz. 18:00 - 20:30
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.  

 

© SPOT 2008. Site designed by: Adam Żebrowski. Site developed by: Odd Web Things. Photos: Małgorzata Opala