Po Wt Śr Cz Pt So Nd
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

WARSZTATY KULINARNE - KUCHNIA TAJSKA Z TOMKIEM WOŹNIAKIEM

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Tomkiem Woźniakiem. Tym razem poznamy od kuchni pełną aromatów Tajlandię!

Na warsztatach przygotujemy:
Pad Thai z krewetkami 
Khao Pad - smażony ryż z tofu
Kai Med - chrupiącego kurczaka z orzechami nerkowca
Pad Krapow - smażoną wieprzowinę tajską
Yam Nua - ostrą sałatę z wołowiny i bakłażana
Thai Sweet Sticky Mango – kleisty ryż z mango

Tomek Woźniak - kucharz, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Współpracuje z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotuje w Dzień Dobry TVN i prowadzi program na antenie radiowej Czwórki. Gotuje wspólnie z Ewą Chodakowską w programie Be Active na kanale Kuchnia+. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, podróżuje po świecie odkrywając lokalny street food.

Termin warsztatów:
4 lutego (niedziela) godz. 10:00 - 13:00 lub 14:00-17:00 lub 18:00-21:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl  
Liczba miejsc ograniczona. 

© SPOT 2008. Site designed by: Adam Żebrowski. Site developed by: Odd Web Things. Photos: Małgorzata Opala