Po Wt Śr Cz Pt So Nd
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

WARSZTATY KULINARNE - KUCHNIA FRANCUSKA

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty. Tym razem tematem spotkania będzie kuchnia francuska

Podczas warsztatów przygotujecie:
Francuską zupę cebulową z serem Gruyere na grzance,
Paluchy rozmarynowe,
Ratatouille,
Piersi z kaczki w sosie winnym z kluseczkami z mascarpone,
Grzanki z pasztetem z wątróbek kaczych,
Galette z bakłażanem,
Tartę porową,
Mus czekoladowy,
Profiterolki z kremem z mascarpone.

Maja Skorupska - pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.

Termin warsztatów:
21 lutego (środa) godz. 18:00-20:30
Cena: 150zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.           

© SPOT 2008. Site designed by: Adam Żebrowski. Site developed by: Odd Web Things. Photos: Małgorzata Opala