Po Wt Śr Cz Pt So Nd
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

WARSZTATY KULINARNE - KUCHNIA JAPOŃSKA Z TOMKIEM WOŹNIAKIEM

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Tomkiem Woźniakiem. Tym razem zdegustujemy japoński street food!

Menu:
Tokijski Ramen z boczkiem i jajkiem
Kurczak Katsu z jajkiem
Gryczany makaron Soba podany na zimno z słodkim sosem, wasabi i imbirem
Tempura warzywna z krewetkami
Okonomiyaki z Hiroszimy - omlet z makaronem (Noodle Okonomiyaki)
Pikle z ogórka i kiełków

Termin warsztatów:
6 października (sobota) godz. 10:00-13:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl  
Liczba miejsc ograniczona.

Tomek Woźniak - kucharz, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Współpracował z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotował w Dzień Dobry TVN. Gotuje wspólnie z Ewą Chodakowską w programie Be Active na kanale Kuchnia+ oraz TVN Style, wydał 5 książek kulinarnych z przepisami z całego świata. Uwielbia Taco w Meksyku, Humus w TelAvivie oraz PadThai w Bangkoku. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, uprawia IronMana, podróżuje po świecie odkrywając lokalny street food.

© SPOT 2008. Site designed by: Adam Żebrowski. Site developed by: Odd Web Things. Photos: Małgorzata Opala