WARSZTATY KULINARNE - KUCHNIA TAJSKA Z TOMKIEM WOŹNIAKIEM

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Tomkiem Woźniakiem. Tym razem poznamy od kuchni pełną aromatów Tajlandię!

Na warsztatach przygotujemy:
Pad Thai z krewetkami
Khao Pad - smażony ryż z tofu
Kai Med - chrupiącego kurczaka z orzechami nerkowca
Pad Krapow - smażoną wieprzowinę tajską
Yam Nua - ostrą sałatę z wołowiny i bakłażana
Thai Sweet Sticky Mango – kleisty ryż z mango

Tomek Woźniak - kucharz, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Współpracuje z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotuje w Dzień Dobry TVN i prowadzi program na antenie radiowej Czwórki. Gotuje wspólnie z Ewą Chodakowską w programie Be Active na kanale Kuchnia+. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, podróżuje po świecie odkrywając lokalny street food.

Terminy warsztatów:
9 lutego (sobota) godz. 10:00 - 12:30 lub 13:30-16:00 lub 17:00-19:30
Cena: 190zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.

© SPOT 2008. Site designed by: Adam Żebrowski. Site developed by: Odd Web Things. Photos: Małgorzata Opala