WARSZTATY KULINARNE - KUCHNIA FRANCUSKA

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Mają Skorupską. Tym razem tematem spotkania będzie kuchnia francuska. 

Podczas warsztatów wspólnie przygotujemy:
Francuską zupę cebulową z serem Gruyere na grzance
Paluchy rozmarynowe
Ratatouillee
Piersi z kaczki w sosie winnym z kluseczkami z mascarpone
Grzanki z pasztetem z wątróbek kaczych
Galette z bakłażanem
Tartę porową
Mus czekoladowy
Profiterolki z kremem z mascarpone

Termin warsztatów:
16 lutego (sobota) godz. 10:00 - 13:00 lub 14:00 - 17:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.    

Maja Skorupska - pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulinarnych, lektorka języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.  

Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również tutaj. 

© SPOT 2008. Site designed by: Adam Żebrowski. Site developed by: Odd Web Things. Photos: Małgorzata Opala