WARSZTATY KULINARNE - KUCHNIA LIBAŃSKA

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Mają Skorupską. Tym razem tematem spotkania będzie kuchnia libańska.

Wraz z Mają Skorupską przygotujecie:
hummus z ciecierzycy
dip z Tahini
falafele
sałatkę z pomarańczy z fenkułem, cebulą i pestkami granatu
podpłomyki z cebulą, fetą i kotlecikami z mięsa wieprzowego podawaną z sałatką marchewkowo - pomarańczową 
ciasteczka z ricottą i różą 
m'hanncha z sosem daktylowym

Termin warsztatów:
10 maja (piątek) godz. 18:00 - 21:00
Cena: 170 zł
Zapisy po adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.

Maja Skorupska - pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnegowww.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.

Z dniem 1.04 Akademia Kulinarna SPOT. to EAT dołączyła do projektu LessPlastic. Od tego dnia nie używamy jednorazowych opakowań plastikowych.
Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również tutaj.

© SPOT 2008. Site designed by: Adam Żebrowski. Site developed by: Odd Web Things. Photos: Małgorzata Opala