WARSZTATY KULINARNE - KUCHNIA WŁOSKA 2

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na drugą wersję warsztatów kuchni włoskiej. Tym razem wraz z Mają Skorupską przygotujecie:

Bruschette - grzankę:
z pesto z bazylii i szpinaku
z bakłażanem i miętą
Ravioli - pierożki:
z ricottą i szpinakiem
z kozim serem i miętą
Piadine - pszenny palcek:
z rukolą, ricottą i prosciutto
z mozarella Buffalo, bazylią i pomidorem
Sałatkę ze szpinaku z truskawkami, kozim serem i dressingiem makowym
Tartę z borówkami i mascarpone
Toskańskie ciastka cantuccini

Termin warsztatów:

26 maja (niedziela) godz. 15:00 - 18:00
Cena: 170 zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona. 

Maja Skorupska - pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.  

Z dniem 1.04 Akademia Kulinarna SPOT. do EAT dołączyła to projektu LessPlastic. Od tego dnia nie używamy jednorazowych opakowań plastikowych.

Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również tutaj.

© SPOT 2008. Site designed by: Adam Żebrowski. Site developed by: Odd Web Things. Photos: Małgorzata Opala