Warsztaty wiedzy o WHISKY – wprowadzenie do single malt whisky

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty wiedzy o whisky – wyjątkowym alkoholu, który zyskuje coraz większą grupę miłośników. W czasie warsztatów pokażemy, że whisky jest trunkiem dla wszystkich i każdy może czerpać przyjemność z jej picia. Uczestnicy warsztatów poznają historię whisky, sposoby jej produkcji, a przede wszystkim spróbują różnych rodzajów whisky stosując techniki analizy sensorycznej pozwalające na opisanie ich aromatów i smaków. Podczas degustacji podane zostanie pięć odpowiednio zróżnicowanych typów whisky słodowej, które odkryją przed degustującymi zróżnicowanie smaków w obrębie jednego trunku jakim jest whisky.

Tomasz Miler – pasjonat whisky, alkoholi starzonych i eleganckiego stylu życia; autor najpopularniejszego bloga o whisky w Polsce – milerpije.pl (50.000 czytelników miesięcznie) i wielu artykułów na ten temat w prasie; sędzia międzynarodowych konkursów barmańskich.

Termin warsztatów:
8 kwiecień (wtorek) godz. 18:00 – 21:00
Koszt: 169 zł. Liczba miejsc ograniczona.
W cenę wliczone są wszystkie degustowane whisky,
a także niezbędne materiały pomocnicze.
Zapisy pod adresem:iwalkiewicz@spiritsandstyle.com

termin:
19 kwietnia
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem