Po Wt Śr Cz Pt So Nd
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

WARSZTATY KULINARNE JADŁONOMIA. KUCHNIA ROŚLINNA DLA ZAAWANSOWANYCH

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT oraz Jadłonomia zapraszają na kolejne warsztaty. Czy kuchnia wegańska i wegetariańska to tylko tanie jedzenie w jarskich barach? Na warsztatach dowiemy się, jakie są specjalne techniki gotowania z warzywami i przygotujemy nowoczesne dania kuchni roślinnej. W programie między innymi warzywne pudry, ziołowe sole, orzechowe twarożki oraz pyszne, słodkie, desery z warzyw. 

Marta Dymek: blogerka, autorka kulinarnego bloga Jadłonomia.com. Od czterech lat prowadzi swoją stronę, na której dzieli się wegańskimi przepisami oraz wskazówkami na temat roślinnego gotowania. Współpracuje z nowojorskim kwartalnikiem kulinarnym Chickpea Magazine. Jej teksty publikowano w Magazynie Smak, Magazynie Kuchnia, Świecie Win, Ricie Baum oraz Magazynie Vege. Walczy o poważne traktowanie kuchni wegańskiej i równouprawnienie warzyw.

Termin warsztatów:
7 luty (sobota) godz. 14:30 - 17:30
lub
8 luty (niedziela) godz. 14:30 - 17:30
Cena: 150zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.      

© SPOT 2008. Projekt strony: Adam Żebrowski. Wykonanie strony: Odd Web Things. Fotografie: Małgorzata Opala