Po Wt Śr Cz Pt So Nd
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

WARSZTATY KULINARNE DLA SPORTOWCÓW Z TOMKIEM WOŹNIAKIEM

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty z Tomkiem Woźniakiem. Tym razem tematem warsztatów będą dania dla sportowców. Wraz z Tomkiem przygotujemy takie specjały jak:

Power Bowl z Acai (V),
Buritto z kurczakiem i guacamole,
Pita z falafelem, burakiem, humusem, ogórkiem, feta, zataar (V),
Quinoa, jarmuż, edamame, jajko i cytrynowy łosoś z jogurtowym sosem cezar,
Banan w tempurze z kokosem prażonym i czekoladą (V)

Tomek Woźniak, kucharz, restaurator, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Znany z programu Be Active na kanale Kuchnia+ i TVN Style, który prowadzi wspólnie z Ewą Chodakowską. Ambasador maki Piotr i Paweł. W lutym wychodzi jego pierwsza książka a na wiosnę poprowadzi program w TVN Style Kawaler od Kuchni. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, podróżuje po świecie odkrywając street food, ukończył IronMana. 

Termin warsztatów:
23 kwietnia (sobota) godz. 10:00 – 13:00 
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: 
akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.    

© SPOT 2008. Projekt strony: Adam Żebrowski. Wykonanie strony: Odd Web Things. Fotografie: Małgorzata Opala