Po Wt Śr Cz Pt So Nd
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

WARSZTATY KULINARNE AZJA Z TOMKIEM WOŹNIAKIEM

 Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Tomkiem Woźniakiem. Tym razem ponownie odwiedzimy Azję. Wraz z Tomkiem poznamy takie specjały lokalnych kuchni jak:

Otwarte Bułeczki z kaczką po pekińsku i ogórkiem (Azjatyckie Burgery),
Sushi Maki w stylu koreańskim z wołowiną,
Maki z krewetkami w tempurze i aoili,
Ekspresowe Zielone Curry z kurczakiem i makaronem ryżowym,
Smażony ryż z warzywami, imbirem i jajkiem (V).

Tomek Woźniak, kucharz, restaurator, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Znany z programu Be Active na kanale Kuchnia+ i TVN Style, który prowadzi wspólnie z Ewą Chodakowską. Ambasador maki Piotr i Paweł. W lutym wychodzi jego pierwsza książka a na wiosnę poprowadzi program w TVN Style Kawaler od Kuchni. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, podróżuje po świecie odkrywając street food, ukończył IronMana. 

Termin warsztatów:
23 kwietnia (sobota) godz. 14:00 – 17:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: 
akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.   

© SPOT 2008. Projekt strony: Adam Żebrowski. Wykonanie strony: Odd Web Things. Fotografie: Małgorzata Opala