WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA LIBAŃSKA
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty. Tym razem tematem spotkania będzie kuchnia libańska. Wraz z Mają Skorupską przygotujecie libańskie turnovers, hummus z ciecierzycy, dip z Tahini, falafele, sałatka z pomarańczy z fenkułem, cebulą i pestkami granatu, podpłomyki z cebulą, fetą i kotlecikami z mięsa wieprzowego podawana z sałatką marchewkowo – pomarańczową. Na deser ciasteczka z ricottą i różą orazm’hanncha z sosem daktylowym.
Maja Skorupska – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Termin warsztatów:
15.06 (środa) godzina: 18:00-20:30
Cena: 130 zł/os.
Zapisy po adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: