WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA POLSKA I
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty. Tym razem tematem spotkania będą tradycyjne potrawy kuchni polskiej. Wspólnie z Mają Skorupską przygotujemy:
pierogi z kaszą gryczaną, ruskie,
rosół z makaronem jajecznym,
zrazy wołowe z buraczkami smażonymi,
szagówki z boczkiem i cebulą,
gołąbki z mięsem i sosem pomidorowym,
faworki.
Maja Skorupska – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Termin warsztatów:
31 stycznia (wtorek) godz. 18:00 – 21:00
Cena: 150zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: