WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA MEKSYKAŃSKA

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza miłośników wyrazistych smaków na warsztaty kuchni meksykańskiej. Wraz z Tomkiem Woźniakiem wybierzemy się w podróż do rozgrzanego słońcem kraju. To będzie prawdziwa fiesta połączona z przepysznym jedzeniem i dobrą energią!

Na warsztatach przygotujemy:
Domową tortillę
El Pastor z ananasem – klasyczne danie z ananasem z ulicy Mexico City DF
Chorizo Queso – kremowa zupa serowa z chorizo z rejonu Oaxaca
Ceviche Taco z guacamole – peruwiańska sałatka z owocami morza, taco i guacamole – klimat rodem z Jukatanu
Tempura Taco krewetką – Taco z twistem Peruwiańskim
Salsa Roja i Salsa Verde – sosy meksykańskie pomidorowy i ziołowy
Wodę arbuzową
Horchatę – napój z migdałów ziemnych

Tomek Woźniak
 – kucharz, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Współpracuje z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotuje w Dzień Dobry TVN i prowadzi program na antenie radiowej Czwórki. Gotuje wspólnie z Ewą Chodakowską w programie Be Active na kanale Kuchnia+. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, podróżuje po świecie odkrywając lokalny street food.

Termin warsztatów:
22 lipca (sobota) godz. 14:00 – 17:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: 
akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.

 

termin:
19 marca
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem