Po Wt Śr Cz Pt So Nd
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

WARSZTATY KULINARNE - KUCHNIA INDYJSKA Z TOMKIEM WOŹNIAKIEM

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Tomkiem Woźniakiem. Tym razem poznamy pełną aromatów kuchnię indyjską! 

Odkryj prawdziwe indyjskie śniadanie:
Omlet po Bombajsku 
Aromatyczna herbata Bombay Masala - aromatyczna, rozgrzewająca herbata z korzennymi przyprawami

Danie główne:

Samosy wegetariańskie
Słodkie Bułeczki z jagnięciną i kolendrą + 3 sosy (jogurtowy, miętowy, masala)
Długogotowany Dahl z soczewicy
Kurczak Tikka Masala 
Serek z chutney szpinakowo-kolendrowym (Paneer)
Biryani z kurczakiem
Domowe Naan Bready z kolendrą oraz masłem czosnkowym

Tomek Woźniak - kucharz, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Współpracuje z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotuje w Dzień Dobry TVN i prowadzi program na antenie radiowej Czwórki. Gotuje wspólnie z Ewą Chodakowską w programie Be Active na kanale Kuchnia+. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, podróżuje po świecie odkrywając lokalny street food.

Termin warsztatów:
3 lutego (sobota) godz. 10:00 – 13:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl  
Liczba miejsc ograniczona.  

© SPOT 2008. Projekt strony: Adam Żebrowski. Wykonanie strony: Odd Web Things. Fotografie: Małgorzata Opala