WSPÓLNE GOTOWANIE Z MARTĄ DYMEK / JADŁONOMIA
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT. zaprasza na wspólne gotowanie z Martą Dymek. Po 3 latach, autorka bloga Jadłonomia, powróciła z długo wyczekiwaną, kolejną książką wypełnioną wegańskimi przepisami inspirowanymi kuchniami całego świata. Menu będzie nawiązywało do tych podróży.
Na warsztatach wspólnie przygotujemy:
Zielone curry
Marchewkowy gravlax
Meksykański krem z fasoli
Grillowane tajskie boczniaki
Złote mleko
Marta Dymek – autorka kultowego roślinnego bloga Jadłonomia i książki pod tym samym tytułem, która doczekała się kilkunastu dodruków. Od sześciu lat prowadzi stronę z roślinnymi przepisami, która każdego miesiąca zalicza ponad milion odsłon. Współpracuje z najciekawszymi polskimi magazynami kulinarnymi oraz prowadzi autorski program kulinarny na kanale Kuchnia+ Zielona Rewolucja Marty Dymek. Uwielbia pieczone bakłażany, nie zawsze ma cierpliwość do ucierania pasty curry i wciąż tak samo cieszy ją każda kolejna osoba przekonana do tego, że kuchnia roślinna jest niewyczerpanym źródłem inspiracji.
Termin warsztatów:
20 kwietnia (piątek) godz. 13:00-16:30 lub 18:00-21:30
21 kwietnia (sobota) godz. 10:00-13:30 lub 15:00-18:30
Cena: 250 zł (w przypadku vouchera obowiązuje dopłata 80zł)
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
W dniu warsztatów będzie można zakupić książkę Nowa Jadłonomia.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: