WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA WIETNAMSKA Z TOMKIEM WOŹNIAKIEM
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Tomkiem Woźniakiem. Tym razem poznamy od kuchni Wietnam, który nie istnieje bez ostrego smaku chili, aromatu sosu rybnego i świeżości trawy cytrynowej, limonki, czy kolendry.
Na warsztatach wspólnie przygotujemy:
Zupę Pho w 20 minut
BanhMi z wołowiną i omletem
Wegetariańskie sajgonki na surowo
Makaron z manioku z wołowiną i tofu
Żeberka z wołowiną z imbirem
Kawę po wietnamsku
Termin warsztatów:
15 kwietnia (niedziela) godz. 10:00-13:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Tomek Woźniak – kucharz, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Współpracował z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotował w Dzień Dobry TVN. Gotuje wspólnie z Ewą Chodakowską w programie Be Active na kanale Kuchnia+ oraz TVN Style, wydał 5 książek kulinarnych z przepisami z całego świata. Uwielbia Taco w Meksyku, Humus w TelAvivie oraz PadThai w Bangkoku. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, uprawia IronMana, podróżuje po świecie odkrywając lokalny street food.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: