WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA LIBAŃSKA
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Mają Skorupską. Tym razem tematem spotkania będzie kuchnia libańska.
Wraz z Mają Skorupską przygotujecie:
libańskie turnovers
hummus z ciecierzycy
dip z tahini
falafele
sałatkę z pomarańczy z fenkułem, cebulą i pestkami granatu
podpłomyki z cebulą, fetą i kotlecikami z mięsa wieprzowego podawaną z sałatką marchewkowo – pomarańczową
ciasteczka z ricottą i różą
m’hanncha z sosem daktylowym
Termin warsztatów:
12 kwietnia (czwartek) godz. 18:00 – 21:00
Cena: 150 zł/os.
Zapisy po adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Maja Skorupska – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: