WSPÓLNE GOTOWANIE Z MARTĄ DYMEK / JADŁONOMIA

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT. zaprasza wszystkich miłośników wegetariańskiego i wegańskiego jedzenia na wspólne gotowanie z Martą Dymek, autorka bloga JadłonomiaMenu będzie nawiązywało do jej ostatnich podróży.

Na warsztatach wspólnie przygotujemy:
Tajską zupę khao soi

Wegański cezar ze szparagami 

Syryjską pastę z bobu ful
S

zparagi z sosem romesco 

Rabarbar pod kruszonką 

Termin warsztatów:
24 czerwca (niedziela) godz. 10:00-13:30 lub 15:00-18:30
25 czerwca (poniedziałek) godz. 13:00-16:30 lub 18:00-21:30
Cena: 250 zł (w przypadku vouchera obowiązuje dopłata 80zł)
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
W dniu warsztatów będzie można zakupić książkę Nowa Jadłonomia.

Marta Dymek
– autorka kultowego roślinnego bloga Jadłonomia i książki pod tym samym tytułem, która doczekała się kilkunastu dodruków. Od sześciu lat prowadzi stronę z roślinnymi przepisami, która każdego miesiąca zalicza ponad milion odsłon. Współpracuje z najciekawszymi polskimi magazynami kulinarnymi oraz prowadzi autorski program kulinarny na kanale Kuchnia+ Zielona Rewolucja Marty Dymek. Uwielbia pieczone bakłażany, nie zawsze ma cierpliwość do ucierania pasty curry i wciąż tak samo cieszy ją każda kolejna osoba przekonana do tego, że kuchnia roślinna jest niewyczerpanym źródłem inspiracji.

termin:
29 marca
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem