WSPÓLNE GOTOWANIE Z MARTĄ DYMEK / JADŁONOMIA

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT. zaprasza wszystkich miłośników wegetariańskiego i wegańskiego jedzenia na wspólne gotowanie z Martą Dymek, autorka bloga JadłonomiaMenu pozwoli uczestnikom dobrze się przygotować na jesienny czas.

Na warsztatach wspólnie przygotujemy:
Wegański gulasz węgierski z jałowcową kaszą gryczaną
Tofurniczki dyniowe

Dyniowy ajvar z masłem orzechowym 

Pastę z dyni i suszonych pomidorów

Pastę bezjajeczną z ciecierzycy
Wegański majonez 

Termin warsztatów:
14 października (niedziela) godz. 10:00-13:30 lub 15:00-18:30
15 października (poniedziałek) godz. 13:00-16:30 lub 18:00-21:30
Cena: 250 zł (w przypadku vouchera obowiązuje dopłata 80zł)
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.

Marta Dymek – autorka kultowego roślinnego bloga Jadłonomia i książki pod tym samym tytułem, która doczekała się kilkunastu dodruków. Od sześciu lat prowadzi stronę z roślinnymi przepisami, która każdego miesiąca zalicza ponad milion odsłon. Współpracuje z najciekawszymi polskimi magazynami kulinarnymi oraz prowadzi autorski program kulinarny na kanale Kuchnia+ Zielona Rewolucja Marty Dymek. Uwielbia pieczone bakłażany, nie zawsze ma cierpliwość do ucierania pasty curry i wciąż tak samo cieszy ją każda kolejna osoba przekonana do tego, że kuchnia roślinna jest niewyczerpanym źródłem inspiracji. 

Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również tutaj.

termin:
19 kwietnia
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem