WSPÓLNE GOTOWANIE Z MARTĄ DYMEK / JADŁONOMIA
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT. zaprasza wszystkich miłośników wegetariańskiego i wegańskiego jedzenia na wspólne gotowanie z Martą Dymek, autorka bloga Jadłonomia. Menu pozwoli uczestnikom dobrze się przygotować na jesienny czas.
Na warsztatach wspólnie przygotujemy:
Wegański gulasz węgierski z jałowcową kaszą gryczaną
Tofurniczki dyniowe
Dyniowy ajvar z masłem orzechowym
Pastę z dyni i suszonych pomidorów
Pastę bezjajeczną z ciecierzycy
Wegański majonez
Termin warsztatów:
14 października (niedziela) godz. 10:00-13:30 lub 15:00-18:30
15 października (poniedziałek) godz. 13:00-16:30 lub 18:00-21:30
Cena: 250 zł (w przypadku vouchera obowiązuje dopłata 80zł)
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Marta Dymek – autorka kultowego roślinnego bloga Jadłonomia i książki pod tym samym tytułem, która doczekała się kilkunastu dodruków. Od sześciu lat prowadzi stronę z roślinnymi przepisami, która każdego miesiąca zalicza ponad milion odsłon. Współpracuje z najciekawszymi polskimi magazynami kulinarnymi oraz prowadzi autorski program kulinarny na kanale Kuchnia+ Zielona Rewolucja Marty Dymek. Uwielbia pieczone bakłażany, nie zawsze ma cierpliwość do ucierania pasty curry i wciąż tak samo cieszy ją każda kolejna osoba przekonana do tego, że kuchnia roślinna jest niewyczerpanym źródłem inspiracji.
Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również tutaj.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: