WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA WEGAŃSKA Z INĄ RYBARCZYK

Roślinna, zdrowa kuchnia wcale nie jest taka trudna, jak wszystkim się wydaje!
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty kuchni wegańskiej z Iną Rybarczyk, autorką bloga truetastehunters. Pretekstem do spotkania będzie jej nowa książka kulinarna „Łowcy smaków. Cztery pory roku”. Będzie sezonowo, zaskakująco i pysznie! Podczas warsztatów będzie można zakupić książkę, znajdzie się też czas na autografy.

Przepisy nie zawierają glutenu, nabiału i rafinowanego cukru. Może się jednak zdarzyć, że jakiś produkt używany na warsztatach będzie zawierał śladowe ilości glutenu.

Wraz z Iną Rybarczyk przygotujemy:
Zielony chlebek jaglany i pastą z pieczonych buraków i słonecznika
Ziemniaki w marokańskim stylu
Pizzę z komosy ryżowej z roślinną śmietaną, bazylią i burakami
Placki kalafiorowe z kaszą jaglaną i sosem chrzanowym
Bataty z soczewicą, boczniakami i jarmużem
Galette z gruszką i masłem orzechowym

Termin warsztatów:
19 stycznia (sobota) godz. 10:00 – 13:00 lub 14:00 – 17:00
Cena: 190zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.

Ina Rybarczyk – autorka bloga truetastehunters.com. Pasjonatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru. Na swoim blogu pokazuje, że zdrowie i smak mogą iść ze sobą w parze, a zdrowe słodycze istnieją i wcale nie tak trudno je przygotować. Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi. Na swoich warsztatach zapewnia pełne zdrowia, pyszne jedzenie oraz cudowną i ciepłą atmosferę.

Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również tutaj.

 

termin:
28 marca
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem