Po | Wt | Śr | Cz | Pt | So | Nd |
---|---|---|---|---|---|---|
01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | |
07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Mają Skorupską. Tym razem tematem spotkania będzie kuchnia francuska.
Podczas warsztatów wspólnie przygotujemy:
Francuską zupę cebulową z serem Gruyere na grzance
Paluchy rozmarynowe
Ratatouillee
Piersi z kaczki w sosie winnym z kluseczkami z mascarpone
Grzanki z pasztetem z wątróbek kaczych
Galette z bakłażanem
Tartę porową
Mus czekoladowy
Profiterolki z kremem z mascarpone
Termin warsztatów:
15 stycznia (wtorek) godz. 18:00 - 20:30
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Maja Skorupska - pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulinarnych, lektorka języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również tutaj.