WARSZTATY KULINARNE - KUCHNIA WEGAŃSKA Z INĄ RYBARCZYK

Roślinna, zdrowa kuchnia wcale nie jest taka trudna, jak wszystkim się wydaje!
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty kuchni wegańskiej z Iną Rybarczyk, autorką bloga truetastehunters.

Przepisy nie zawierają glutenunabiału i rafinowanego cukru. Może się jednak zdarzyć, że jakiś produkt używany na warsztatach będzie zawierał śladowe ilości glutenu.

Wraz z Iną Rybarczyk przygotujemy:
Zielony chlebek jaglany i pastą z pieczonych buraków i słonecznika
Ziemniaki w marokańskim stylu
Pizzę z komosy ryżowej z roślinną śmietaną, bazylią i burakami
Placki kalafiorowe z kaszą jaglaną i sosem chrzanowym
Bataty z soczewicą, boczniakami i jarmużem
Galette z gruszką i masłem orzechowym

Termin warsztatów:
17 lutego (niedziela) godz. 11:00 - 14:00 lub 15:00 - 18:00
Cena: 190zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.

Ina Rybarczyk - autorka bloga truetastehunters.com. Pasjonatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru. Na swoim blogu pokazuje, że zdrowie i smak mogą iść ze sobą w parze, a zdrowe słodycze istnieją i wcale nie tak trudno je przygotować. Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi. Na swoich warsztatach zapewnia pełne zdrowia, pyszne jedzenie oraz cudowną i ciepłą atmosferę.

Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również tutaj. 

© SPOT 2008. Projekt strony: Adam Żebrowski. Wykonanie strony: Odd Web Things. Fotografie: Małgorzata Opala