WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA WEGAŃSKA Z INĄ RYBARCZYK

Roślinna, zdrowa kuchnia wcale nie jest taka trudna, jak wszystkim się wydaje!
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty kuchni wegańskiej z Iną Rybarczyk, autorką bloga truetastehunters.

Przepisy nie zawierają glutenunabiału i rafinowanego cukru. Może się jednak zdarzyć, że jakiś produkt używany na warsztatach będzie zawierał śladowe ilości glutenu.

Wraz z Iną Rybarczyk przygotujemy:
Komosę ryżową z zielonymi szparagami, rzodkiewką i granatem
Pieczone ziemniaki z bazyliowym sosem z awokado i sosem tahini
Zapiekankę jaglaną z warzywami pod serem z ciecierzycy
Kotleciki z zielonej soczewicy i warzyw w sosie pomidorowym z pieczarkami
Potrawkę z zielonej soczewicy, bakłażana i rabarbaru
Tartę z rabarbarem, tahini i pomarańczą

Termin warsztatów:
18 maja (sobota) godz. 10:00 – 13:00 lub 14:00 – 17:00
Cena: 190zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.

Ina Rybarczyk – autorka bloga truetastehunters.com. Pasjonatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru. Na swoim blogu pokazuje, że zdrowie i smak mogą iść ze sobą w parze, a zdrowe słodycze istnieją i wcale nie tak trudno je przygotować. Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi. Na swoich warsztatach zapewnia pełne zdrowia, pyszne jedzenie oraz cudowną i ciepłą atmosferę.

Z dniem 1.04 Akademia Kulinarna SPOT. to EAT dołączyła to projektu LessPlastic. Od tego dnia nie używamy jednorazowych opakowań plastikowych.
Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również 
tutaj. 

termin:
29 marca
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem