Po Wt Śr Cz Pt So Nd
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

WARSZTATY KULINARNE – PIECZYWO ŚWIATA

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty z Iwoną Zeidler specjalistką od wypieków i zakwasu. Tym razem poznamy tajniki piekarzy z różnych zakątków świata i zobaczymy jak ciekawy może być efekt pracy z mąką.

Podczas warsztatów wspólnie przygotujemy:
włoską ciabattę
grecką pitę
indyjski chlebek naan
francuską bagietkę
hummus z pieczoną papryką
smarowidło z soczewicy
pastę z czerwonej fasoli i fety

Termin warsztatów:
15 czerwca (sobota) godz. 15:00 - 19:00
Cena: 190zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.

Iwona Zeidler
 – autorka bloga Smakowity Blog Kulinarny, pasjonatka dobrego jedzenia zakręcona na punkcie wypieków, miłośniczka chleba na zakwasie. Największą przyjemność sprawia jej gotowanie i jedzenie w dobrym towarzystwie. Chętnie i przystępnie przekazuje wiedzę innym. Poza kuchnią Iwona ćwiczy jogę, fotografuje, jeździ na rowerze i biega, a w wolnym czasie podróżuje.

Z dniem 1.04 Akademia Kulinarna SPOT. to EAT dołączyła to projektu LessPlastic. Od tego dnia nie używamy jednorazowych opakowań plastikowych.

Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również tutaj. 

© SPOT 2008. Projekt strony: Adam Żebrowski. Wykonanie strony: Odd Web Things. Fotografie: Małgorzata Opala