WARSZTATY KULINARNE – CHLEBY

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty z Iwoną Zeidler specjalistką od wypieków i zakwasu. Podczas warsztatów dowiemy się jak powstaje zakwas, zobaczymy chleb w 3 etapach wyrastania ciasta a także upieczemy go, tak jak i bułeczki czy chałki. Po zakończeniu pracy każdy uczestnik dostanie słoik zakwasu do domu.

Podczas warsztatów wspólnie przygotujemy:
Chleb żytni na zakwasie
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z siemieniem lnianym
Chleb żytnio-pszenny na zakwasie z dodatkiem drożdży
Ekspresowe bułeczki drożdżowe
Chałkę
Masło pietruszkowo-czosnkowe
Paprykarz jaglany
Pastę z czerwonej fasoli z suszonymi pomidorami

Termin warsztatów:
9 czerwca (niedziela) godz. 10:00 – 14:00
Cena: 190zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.

Iwona Zeidler
 – autorka bloga Smakowity Blog Kulinarny, pasjonatka dobrego jedzenia zakręcona na punkcie wypieków, miłośniczka chleba na zakwasie. Największą przyjemność sprawia jej gotowanie i jedzenie w dobrym towarzystwie. Chętnie i przystępnie przekazuje wiedzę innym. Poza kuchnią Iwona ćwiczy jogę, fotografuje, jeździ na rowerze i biega, a w wolnym czasie podróżuje.

Z dniem 1.04 Akademia Kulinarna SPOT. to EAT dołączyła do projektu LessPlastic. Od tego dnia nie używamy jednorazowych opakowań plastikowych.

Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również 
tutaj.

termin:
29 marca
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem