WARSZTATY KULINARNE – KISZONKI Z WEGANON / PAWEŁ OCHMAN
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty z Pawłem Ochmanem, autorem bloga weganon.pl. Tematem przewodnim będą kiszonki i fermentacje!
Menu wkrótce.
Termin warsztatów:
28 września (sobota) godz. 11:00-14:00
Cena: 190zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Paweł Ochman – naukowiec, weganin od 27 lat, dla którego gotowanie to żywioł, a kuchnia to miejsce odpoczynku. Autor popularego bloga weganon.pl oraz książki „Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału”. Miłośnik cukiernictwa i smaków kuchni naszych mam i babć, który potrafi przekonać wyjątkowym smakiem roślinnych dań nawet najbardziej zagorzałych przeciwników.
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT dołączyła do projektu Less Plastic – na warsztatach nie używamy jednorazowych opakowań plastikowych.
Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również tutaj.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: