WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA HISZPAŃSKA
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Mają Skorupską. Tym razem wspólnie przygotujemy hiszpańskie dania:
Pan con jamon – grzanki z wiejskiego chleba z pulpą pomidorową i dojrzewającą szynką
Salmorejo – gazpacho kordobańskie
Empanadas – pieczone pierogi z trzema nadzieniami
Paella – z szafranem i królikiem
Tortilla de patatas – omlet ziemniaczany
Churros – smażone ciasto z sosem czekoladowym
Crema catalana – krem z mleka i żółtek pod karmelową skorupką
Termin warsztatów:
24 września (wtorek) godz. 18:00 – 21:00
Cena: 170 zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Maja Skorupska – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT dołączyła do projektu Less Plastic – na warsztatach nie używamy jednorazowych opakowań plastikowych.
Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również tutaj.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: