WARSZTATY KULINARNE. ZAGRODOWE SERY ŁOMNICKIE.
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na spotkanie z polskimi serami zagrodowymi. Wraz z Mają Skorupską przygotujecie między innymi carpaccio z buraka z grillowanym serem, wytrawny sernik na sezamowo – orzechowym spodzie, rustykalne galette, pierożki z kozim serem i szpinakiem czy pyszny sernik.
Warsztaty poprowadzi Maja Skorupska i Adam Turowiec – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego, laureatka wielu konkursów kulinarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Terminy warsztatów: 26 kwietnia (sobota)
godzin: 11:00 – 13:00
Cena: 130 zł/os.
Zapisy pod adresem: warsztaty@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: