WARSZATATY KULINARNE Z QMAM KASZĘ
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zapraszan na kolejne warsztaty z Maią Sobczak autorką bloga Qmam Kaszę.
W programie:
chapati z ziemniakami i masłem szałwiowym,
makaron orkiszowy z pieczoną pietruszką i orzechami,
czerwone pesto z selera,
tarta flambee z czerwoną cebulą na białym winie i liściach kaffiru,
sałata z pieczonych buraków ze słodkim jarmużem,
zupa z topinambura z pieczarką,
quiche ziemniaczane ze świeżym lubczykiem i czarnuszką,
zawijaniec orkiszowy z masłem orzechowym i dżemem.
Maia Sobczak – psycholog, terapeuta Tradycyjnej Medycyny Chińskiej i międzynarodowy konsultant Ajurwedy. Zawodowo zajmuje się wpływem jedzenia na organizm a w konsekwencji na psychikę i poczucie szczęścia. Wierzy, że w codzienności, w drobiazgach, niewielkich gestach ukryty jest ogromny sekret i najlepsza przyprawa – miłość. Prowadzi warsztaty, wykłady, wspiera pacjentów w powrocie do szczęścia i zdrowia naturalnymi sposobami, współpracuje między innymi z magazynem Kuchnia, KUKBUK, GAGA i Joga, jest częstym gościem programów telewizyjnych, Dzień Dobry TVN, TVN Active czy Pytanie na Śniadanie. Jeździ na rowerze, z synem na hulajnodze, kocha zwierzęta i wszystko co naturalne i w zgodzie z naturą. Mama blondasa Hugo, żona tego samego męża, ciekawska optymistka z przylepionym uśmiechem na twarzy.
Termin warsztatów:
12 marca (sobota) godz. 10:00-13:00 lub 14:00-17:00
13 marca (niedziela) godz. 10:00-13:00
Cena: 170zł/os.
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: