Po | Wt | Śr | Cz | Pt | So | Nd |
---|---|---|---|---|---|---|
01 | 02 | |||||
03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Zapraszamy na kolejne wegetariańskie warsztaty z Maią. Gdyby nie Jej zamiłowanie do masła klarowanego, warsztaty moglibyśmy nazwać wegańskimi.
Jedzenie daje szczęście, czyli co jeść żeby być szczęśliwym. To będą proste i wzmacniające receptury na przykład przyjemna zupa z kukurydzy, potrawka z pomidorów pachnąca tuńczykiem, chutney z szalotek i winogron z musem ryżowym, pieczona skorzonera ze śliwkami czy kiszony kalafior z ziołami. Jedzenie naprawdę daje moc albo ją zabiera, to samo dotyczy szczęścia!
Maia Sobczak - psycholog, terapeuta Tradycyjnej Medycyny Chińskiej i międzynarodowy konsultant Ajurwedy. Zawodowo zajmuje się wpływem jedzenia na organizm a w konsekwencji na psychikę i poczucie szczęścia. Wierzy, że w codzienności, w drobiazgach, niewielkich gestach ukryty jest ogromny sekret i najlepsza przyprawa - miłość. Prowadzi warsztaty, wykłady, wspiera pacjentów w powrocie do szczęścia i zdrowia naturalnymi sposobami, współpracuje między innymi z magazynem Kuchnia, KUKBUK, GAGA i Joga, jest częstym gościem programów telewizyjnych, Dzień Dobry TVN, TVN Active czy Pytanie na Śniadanie. Jeździ na rowerze, z synem na hulajnodze, kocha zwierzęta i wszystko co naturalne i w zgodzie z naturą. Mama blondasa Hugo, żona tego samego męża, ciekawska optymistka z przylepionym uśmiechem na twarzy.
Termin warsztatów:
22 października (sobota) godz. 10:00-13:00 lub 14:00-17:00
23 października (niedziela) godz. 10:00-13:00
Cena: 170zł/os.
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.