WARSZTATY KULINARNE – WEGAŃSKA WIGILIA Z WEGAN NERD

W związku z nadchodzącymi świętami Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty, które pomogą przygotować wegańską Wigilię. Swoim kulinarnym doświadczeniem i pasją do roślinnych dań podzieli się Alicja Rokicka – autorka bloga Wegan Nerd.

Na warsztatach przygotujemy:
zupę bulionową z grzybami
pierożki z farszem z soczewicy lub z pieczoną kapustą
świąteczną czerwoną kapustę z jabłkami i kminkiem
pasztet z soczewicy i grzybów pod “tłuszczykiem”
pasztet ciecierzycy z konfiturą z cebuli i wędzoną śliwką
pasztet z białej fasoli z chrzanem i czerwonym pieprzem
drożdżowy krantz z czekoladą z daktyli

Alicja Rokicka – wegetarianka od 13 roku życia, założycielka bloga w 100% roślinnego Wegan Nerd, ogłoszonego tytułem Kulinarnego Bloga Roku 2014 oraz Blogiem Roku 2015 przez 100 Best Poland Restaurants. Jesienią ukazała się jej pierwsza, autorska książka kulinarna zatytułowana Wegan Nerd. Moja roślinna kuchnia, której misją jest zachęcenie do zdrowego, zróżnicowanego, nieco zwariowanego i kolorowego sposobu odżywiania. Dzięki jej autorskim przepisom i fotografiom każdy znajdzie w weganizmie coś dla siebie.

Termin warsztatów:
9 grudnia (sobota) godz. 10:00 – 13:00 lub 14:00-17:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
 

termin:
17 maja
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

kliknij POTWIERDŹ następnie KUPUJĘ

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem