Polskie wina i cydry vol. 5 / 2018

17 czerwca 2018 roku zapraszamy na piątą edycję Festiwalu Polskich Win i Cydów

PROGRAM:
17/06/2018
10.00-12.30 degustacja komentowana 30 najlepszych polskich win połączona z pięciodaniowym menu degustacyjnym / Maciej Nowicki i Tomasz Prange-Barczyński / Ferment oraz Przemek Błaszczyk / Mañana Bistro & Wine Bar oraz premiera nowego polskiego wina/cydru
Liczba miejsc bardzo ograniczona / cena: 200PLN / 100PLN (sommelierzy) akademia@spot.poznan.pl

13.15-14.45 pionowa degustacja komentowana win z Domu Bliskowice oraz Winnicy Equus / Maciej Nowicki / Ferment oraz Tomasz Kramer / SPOT.
Liczba miejsc ograniczona / cena: 100PLN / 50PLN (sommelierzy) akademia@spot.poznan.pl

14.00-17.00 warsztaty kulinarne z produktami regionalnymi Przemek Błaszczyk / Mañana Bistro & Wine Bar | Liczba miejsc ograniczona / cena: 170 PLN akademia@spot.poznan.pl pełen opis warsztatów: http://bit.ly/2IMQn2k

15.00-16.30 warsztaty dla winiarzy biorących udział w festiwalu

15.30-16.30 otwarte spotkanie z autorami książki „Gościnność” / Patrycja Siwiec i Adam Pawłowski | wstęp wolny

17.00-17.30 ogłoszenie wyników Konkursu Winiarskiego „Polskie korki 2018” / Maciej Nowicki / Ferment | wstęp wolny

17.00-20.00 otwarta degustacja polskich win i cydrów | cena: 25PLN (nie obowiązują zapisy; płatne na miejscu)

współorganizatorzy: 
Ferment. Pismo o winie.Winicjatywa
patronat medialny: 
USTAFOOD & FRIENDSFood ServicePolski Portal EnoturystycznyVinisfera.pl
partner:
Lafmedia, Tom-Gast, TG Home

 

termin:
20 maja
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

kliknij POTWIERDŹ następnie KUPUJĘ

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem