Warsztaty ONLINE. Wegańska kuchnia azjatycka (nie tylko dla wegan). Walentynkowa kolacja dla dwojga
W ten wyjątkowy dzień zapraszamy do udziału w walentynkowych warsztatach, które będą transmitowane on line na żywo w dniu 14.02 od godziny 16:00 do 18:00. Podczas warsztatów wykonacie wspólnie z Sandrą Sowińską azjatyckie dania w wersji wegańskiej.
Tom Kha – kokosowa zupa z galangalem,
Pad Thai – tajski, smażony makaron z woka,
Pudding z tapioki z musem z owoców tropikalnych.
Wszystkie potrzebne składniki, które wystarczą do przygotowania kolacji dla dwóch osób, będzie można odebrać w SPOT.
sobota 13.02 w godzinach 10:00 – 20:00
niedziela 14.02 w godzinach 10:00 – 14:00
Dla wszystkich uczestników warsztatów sommelier przygotował propozycję win w specjalnej cenie niższej o 10 % od naszej ceny sklepowej (obowiązuje w dniu odbioru produktów).
Clemens Busch Riesling Kabinett 2017 | 66,6 zł
Sanzon Classic Furmint 2017 | 66,6 zł
Tenuta di Tavignano Il Pastifero 2017 | 46,8 zł
DOWÓZ
wszystkich zainteresowanych dowozem prosimy o kontakt email akademia@spot.poznan.pl, abyśmy indywidualnie mogli ustalić szczegóły (koszt, termin dostawy itp).
Sandra Sowińska

Sandra Sowińska
entuzjastka kuchni azjatyckiej, przekonana, że najważniejsza w gotowaniu jest autentyczność; chciałaby mieszkać w Bangkoku, ale na razie mieszka na Maderze; podróżuje po świecie w poszukiwaniu zaskakujących smaków – największą miłością darzy jednak Azję, szczególnie Tajlandię, Wietnam, Koreę, Malezję, Singapur, Filipiny i Japonię.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: