Warsztaty kulinarne: kuchnia japońska
Tym razem zapraszamy do SPOT. na warsztaty kulinarne z kuchni japońskiej.
Poprowadzą je Taira Matsuki – kucharz z wieloletnim doświadczeniem zdobytym w japońskich restauracjach wraz z Małgorzatą Korczak – Sulińską (www.nagomi.pl).
Przybliżone zostaną uczestnikom codzienne potrawy Japończyków, które można bez problemu przygotować w naszych domach, m.in. okonomiyaki, ryżowe kanapki „onigiri” czy też zupa miso.
Na koniec odbędzie się degustacja zielonych herbat japońskich.
Termin warsztatów: 20 lipca
I grupa: godz.17.30-19.30
II grupa godz. 20.00-22.00
Zapisy pod adresem: warsztaty@spot.poznan.pl
Cena: 110 zł
Liczba miejsc ograniczona.
termin:
15 czerwca
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem:
380 zł
999 zł
Posiadasz zaproszenie?
kliknij POTWIERDŹ następnie KUPUJĘ