MEXICAN CUISINE
Culinary Academy SPOT. to EAT invites you to Mexican cuisine workshops with Aranza Castañeda. We will discover the richness of flavors and aromas of extremely diverse Mexican cuisine. The workshops will be conducted in English.
Menu:
Burrito
Enchiladas
Cochinita Pibil
Mushroom quesadillas
Tortillas
Guacamole
Red salsa
Tortilla tomatoes soup
Horchata Water
Mexican rice
Flan
Culinary Academy SPOT. to EAT joined the Less Plastic project – we do not use disposable plastic packaging during the workshops. Take 1-2 reusable packages with you.
Aranza Castañeda

Aranza Castañeda
rodowita Meksykanka, która od dwóch lat mieszka w Poznaniu; pochodzi z Puebla, miasta położonego w środkowej części Meksyku (na południowy-wschód od stolicy), z którego pochodzi najbardziej typowe mole – mole poblano; uwielbia kuchnię swojej mamy i nie może zapomnieć o meksykańskim street food; jest przekonana, że kuchnia meksykańska to znacznie więcej niż tylko kukurydza, fasola czy awokado.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: