Warsztaty kulinarne: kuchnia wegetariańska
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty z kuchni wegetariańskiej. Pod okiem Jagody i Satnama przygotujemy m.in.: pakorę, zupę z soczewicy, kalafiora z wiórkami kokosowymi i przyprawami z Południowych Indii, a na deser chałwę z marchewki z orzechami.
Satnam Nagarwala – przez ponad 30 lat zdobywał doświadczenie kulinarne gotując zarówno dania kuchni indyjskiej, tajskiej, ale także kuchni francuskiej i kontynentalnej.
Termin warsztatów:
14 marca (środa) godz. 17:30 – 20:00
Cena: 120zł
Zapisy pod adresem: warsztaty@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
termin:
24 kwietnia
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem:
380 zł
999 zł
Posiadasz zaproszenie?
kliknij POTWIERDŹ następnie KUPUJĘ