Warsztaty kulinarne: kuchnia wegetariańska

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty z kuchni wegetariańskiej. Pod okiem Jagody i Satnama przygotujemy m.in.: pakorę, zupę z soczewicy, kalafiora z wiórkami kokosowymi i przyprawami z Południowych Indii, a na deser chałwę z marchewki z orzechami.

Satnam Nagarwala – przez ponad 30 lat zdobywał doświadczenie kulinarne gotując zarówno dania kuchni indyjskiej, tajskiej, ale także kuchni francuskiej i kontynentalnej.

Termin warsztatów:
14 marca (środa) godz. 17:30 – 20:00
Cena: 120zł
Zapisy pod adresem: warsztaty@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
 

termin:
24 kwietnia
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

kliknij POTWIERDŹ następnie KUPUJĘ

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem