Warsztaty kulinarne: kuchnia wellness
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty z szefem kuchni Pałacu Mierzęcin – Dawidem Łagowskim. Wspólnie przygotujemy potrawy pełne warzyw, owoców i ryb. W menu m.in.: krem szparagowy z ziołowymi grzankami, tatar z wędzonego łososia z winogronami, koperkiem i sokiem z pomarańczy czy też filet z dorsza na puree pietruszkowym.
Dawid Łagowski –w kuchni Pałacu Mierzęcin sięga do tradycji staropolskiej i regionalnej, wzbogacając rodzime dania o własną niepowtarzalną interpretację. Chętnie korzysta z hojności otaczającej Pałac Mierzęcin natury oraz owoców winogron z tutejszej winnicy.
Podczas warsztatów odbędzie się degustacja polskich win z Winnicy Pałac Mierzęcin, o których opowie Państwu enolog Piotr Stopczyński.
Termin warsztatów:
12 maja (sobota) godz. 16:30 – 18:30
Cena: 120zł/os.
Zapisy pod adresem: warsztaty@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: