WEGAŃSKA KUCHNIA AZJATYCKA

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty z Martą Gawkowską. Tym razem odkryjemy bogactwo smaków i aromatów niezwykle różnorodnego azjatyckiego jedzenia w wersji wegańskiej.

Menu:
pad tai
spring rolls z sosem wietnamskim i orzechowym
sałatka z kapusty pekińskiej w kremowym sosie
zupa miso
makaron soba na zimno
tofu generała tso
smażony ryż z „jajkiem”
tofu teriyaki
tajski deser bananowy z liczi
blanszowany pak choi z sosem „ostrygowym”

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT dołączyła do projektu Less Plastic – na warsztatach nie używamy jednorazowych opakowań plastikowych.
Zabierz ze sobą 1-2 opakowania wielorazowe.

Marta Gawkowska

Marta Gawkowska w SPOT.

Marta Gawkowska

foodie z zacięciem do azjatyckich przepisów i wielbicielka makaronu. Wegańska dieta towarzyszy jej już od dawna i nie wyobraża sobie innego stylu życia. Od dwóch lat na swoim Instagramie "happyveganshrimp" pokazuje, że wiele azjatyckich przysmaków można odnaleźć w wersji roślinnej lub w prosty sposób je weganizować.

termin:
02 kwietnia
godzina:
10:00 / 3h
liczba miejsc:
brak miejsc
250 zł / os.

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

kliknij POTWIERDŹ następnie KUPUJĘ

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem