Warsztaty kulinarne. Kuchnia belgijska.
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na spotkanie z kuchnią belgijską. Wraz z Beatą Mazelą przygotujecie vol-au-vent z nadzieniem z kurczaka i pieczarek w sosie muszkatołowym, zupę Waterzooi z halibuta, łososia, muli i krewetek. Jako danie główne zaserwujemy Wam piernikowy gulasz wołowy na ciemnym piwie, a na deser profiterol z czekoladowym sosem. Smak dań uzupełni wino.
Warsztaty poprowadzi Beata Mazela, miłośniczka amerykańskich smaków i krajobrazów. Przez ponad trzy lata mieszkała i podróżowała między Cape Cod a Key West, oraz NYC i LA. Przed dwa lata mieszkała w Belgii podczas studiów, tam też zaczęła jej przygoda kulinarna.
Terminy warsztatów:
4 października (piątek) godzina: 18:00-20:00
Koszt: 120zł
Liczba miejsc ograniczona
Zapisy i dodatkowe informacje pod adresem: warsztaty@spot.poznan.pl
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: