WARSZTATY KULINARNE ZDROWE I ŁATWE MENU NA WIOSNĘ Z SATNAMEM
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT wychodząc na przeciw słonecznej aurze zaprasza na warsztaty poświęcone zdrowej i łatwej kuchni. Jagoda i Satnam przygotują z Wami chińską zupę z pędami babmusa i kawałkami wieprzowiny, marokańską sałatkę z couscous i serem feta. Jako danie główne zaserwujemy tajską rybę gotowaną na parze z imbirem, cytryną i swieżymi warzywami. Na deser owoce duszone w białym winie z bazylią i listkami lemonki kafir. Całość tradycyjnie z kieliszkiem wina.
Satnam Nagarwala – przez ponad 30 lat zdobywał doświadczenie kulinarne gotując zarówno dania kuchni indyjskiej, tajskiej, ale także kuchni francuskiej i kontynentalnej.
Termin warsztatów:
24 kwietnia (czwartek) godz. 18:00 – 20:30
Cena: 130zł/os. zapisy pod adresem: warsztaty@spot.poznan.pl
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: