WARSZTATY KULINARNE – LETNIE WYPIEKI
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na wyjątkowo słodkie warsztaty.
Wraz z Anną Urbańską przygotujecie klasyczny francuski deser millefeuille, tartę z kremem ryżowym i truskawkami. Upieczecie również mini galette, gdzie słodkie owoce połączymy z ziołami, a dla dbających o linię przygotujecie batoniki z daktylami i amarantusem. Na koniec wyjątkowo rozpustny kremowy deser z białej czekolady z owocami i migdałową kruszonką. Całość dopełni kawa.
Warsztaty poprowadzi Anna Urbańska. Miłośniczka wypieków, poszukiwaczka nowych smaków i wielbicielka nietypowych rozwiązań kulinarnych. Od października 2009 prowadzi blog Teatr gotowania (www.teatrgotowania.blox.pl)
Termin warsztatów:
28 maja (środa) godz. 18:00 – 20:30
Cena: 130zł
Zapisy pod adresem: warsztaty@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: