WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA ARABSKA
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty. Tym razem tematem spotkania będzie kuchnia arabska. Wraz z Mają Skorupską przygotujecie m.in baba ganoush – pasta z pieczonego bakłażana, przyprawiona Tahiti, pieczony ser halloumi z miętą, granatem i czosnkiem, kefty w gęstej zupie z pomidorów z kukurydzą, małe tarty z filo ze szpinakiem i orzechami włoskimi, falafel z kolendrą w nasionach sezamu czy baklave.
Maja Skorupska – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Termin warsztatów:
9 luty (wtorek) godz. 18:00 – 20:00
Cena: 130zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: