WARSZTATY KULINARNE – SUPERFOODS Z TOMKIEM WOŹNIAKIEM
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty z Tomkiem Woźniakiem. Tym razem tematem spotkania będzie SUPERFOODS. Tomek będzie nas przekonywać, że super foods to doskonałe uzupełnienie naszej diety, które poprawiają nasze samopoczucie i zdrowie.
Na warsztatach przygotujemy:
Pudding Chia z mango
Poke Poke – Łosoś po Hawajsku
Dahl po Bombajsku
Zupa z kaczki z makaronem ryżowym
Pieczone warzywa z Zatarem i Tahini
Tomek Woźniak – kucharz, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Współpracuje z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotuje w Dzień Dobry TVN i prowadzi program na antenie radiowej Czwórki. Gotuje wspólnie z Ewą Chodakowską w programie Be Active na kanale Kuchnia+. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, podróżuje po świecie odkrywając street food oraz przygotowuje się do IronMen’a.
Termin warsztatów:
25 marca (sobota) godz. 14:00 – 17:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: