PROMOCJA NAJNOWSZEJ KSIĄŻKI INY RYBARCZYK

Zapraszamy na spotkanie z Iną Rybarczyk, prowadzącą warsztaty w Akademii Kulinarnej SPOT. to EAT, autorką najnowszej książki kulinarnej „Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru.”, która jeśli pozwolisz zmieni jakość twojego życia i pozwoli cieszyć się pysznym jedzeniem i jednocześnie pełnią zdrowia.

Termin spotkania:
11 kwietnia (wtorek) godz. 18:00
Wstęp wolny
Spotkanie poprowadzi Paulina Brygman

Założycielka roślinnego bloga True Taste Hunters dosłownie czaruje w kuchni. Zasłynęła z tego, że nie ma dla niej rzeczy niemożliwych. Z wykształcenia magister sztuki, przenosi swój artystyczny świat do kuchni. Wyczarowuje burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! W jej kuchni naleśniki są zielone, a risotto nie zawiera ani grama masła. Na deser przyrządza ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli oraz mocno czekoladowe brownie, zrobione z batatów. 
Ina Rybarczyk uczy tego, że w kuchni roślinnej nie ma ograniczeń. Jest za to smak pysznej, zdrowej wolności. Chcesz jej spróbować? Daj się więc namówić na podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku i przyjdź na spotkanie autorskie, które może być początkiem tejże podroży.

W klimatycznych ścianach poznańskiego SPOT. autorka opowie o początkach swojej roślinnej podróży, inspiracjach, przygodach. Odpowie także na wszelkie wasze pytania. Na spotkaniu będzie można zakupić świeżutką książkę, wziąć autograf, czy zrobić zdjęcie. 

termin:
18 maja
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

kliknij POTWIERDŹ następnie KUPUJĘ

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem