WARSZTATY KULINARNE – ROŚLINNY PIKNIK z WEGAN NERD
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT w wakacyjnym klimacie zaprasza na warsztaty wegańskie z Alicją Rokicką autorką bloga Wegan Nerd. Tematem przewodnim będzie roślinny piknik!
Wraz z Alą Rokicką przygotujemy:
Sub sandwich z pulpetami z cieciorki i szybkimi piklami
Tęczowe szaszłyki warzywne z zieloną salsą
Sałatkę pad thai w słoiku z marynowanym tofu i z sosem fraszkowym
Baba ghanoush z cukinii
Hummus marchewkowy
Pudding mango z miętą
Lemoniadę ogórkową i truskawkową
Alicja Rokicka – wegetarianka od 13 roku życia, założycielka bloga w 100% roślinnego Wegan Nerd, ogłoszonego tytułem Kulinarnego Bloga Roku 2014 oraz Blogiem Roku 2015 przez 100 Best Poland Restaurants. Jesienią ukazała się jej pierwsza, autorska książka kulinarna zatytułowana Wegan Nerd. Moja roślinna kuchnia, której misją jest zachęcenie do zdrowego, zróżnicowanego, nieco zwariowanego i kolorowego sposobu odżywiania. Dzięki jej autorskim przepisom i fotografiom każdy znajdzie w weganizmie coś dla siebie.
Termin warsztatów:
25 sierpnia (piątek) godz. 18:00 – 21:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: