WARSZTATY KULINARNA – KUCHNIA WEGAŃSKA Z WEGANON / PAWEŁ OCHMAN
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na wegańskie warsztaty z Pawłem Ochmanem, autorem bloga weganon.pl. Tematem przewodnim będzie zielona kuchnia Weganona, a efektem roślinne składniki w zaskakujących konfiguracjach!
Na warsztatach wspólnie wykonamy:
Hummus z bobu i zielonych oliwek
Pastę ze szpinakiem, szczawiem i groszkiem
Ziołowy pasztet słonecznikowy bez pieczenia
Szparagi z wegańskim sosem holenderskim
Zielone kluski z salsą verde
Zielone kotlety jarmużowe
Tartę czekoladowo-miętową
Chlorofilowe Malabi
Zielony keks
Termin warsztatów:
9 czerwca (sobota) godz. 11:00-14:00 lub 15:00-18:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Paweł Ochman – naukowiec, weganin od 26 lat, dla którego gotowanie to żywioł, a kuchnia to miejsce odpoczynku. Autor popularego bloga weganon.pl oraz książki „Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału”. Miłośnik cukiernictwa i smaków kuchni naszych mam i babć, który potrafi przekonać wyjątkowym smakiem roślinnych dań nawet najbardziej zagorzałych przeciwników.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: