KUCHNIA WŁOSKA Z REGIONU EMILIA-ROMAGNA

Uczestnicy na kolejnych warsztatach z Mają Skorupską wspólnie przygotują włoskie dania z regionu Emilia-Romania.

Menu:
# Capeletti in Brodo – pierożki z nadzieniem z siekanej prosciutto i parmigiano reggiano w bulionie
# Tigelle z wędliną  – przekąska, rodzaj płaskich wytrawnych muffinów
# Lasagna Verdi alla Bolognese – szpinakowe ciasto przekładane ragu, posypane parmezanem
# Tortelli d’Erbeta – tortelli z nadzieniem z ricotty i ziół podawane z brązowym masłem szałwiowym
# Spaghetti alla chitarra z pesto pistacjowym i burratą
# Cantucci
# Torta Tenerina – tarta czekoladowa prawie bez mąki, wilgotna, podawana z łyżką kremu z mascarpone

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT dołączyła do projektu Less Plastic – na warsztatach nie używamy jednorazowych opakowań plastikowych.
Zabierz ze sobą 1-2 opakowania wielorazowe.

Maja Skorupska

Maja Skorupska w SPOT.

Maja Skorupska

pasjonatka doskonałego jedzenia
w wersji slow food, w wydaniu prostym
i na co dzień; autorka popularnego bloga kulinarnego, laureatka wielu konkursów kulinarnych, lektorka języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych; uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze
z różnych kuchni całego świata.

termin:
20 listopada
godzina:
18:00 / 3h
liczba miejsc:
brak miejsc
310 zł / os.

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

kliknij POTWIERDŹ następnie KUPUJĘ

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem